Kildemarked 2022

Fællesudstilling på Kildemarkedet i Tisvilde den første weekend i august

Vi undersøger mulighederne for at deltage med vores telt på årets Kildemarked i Tisvilde i weekenden den 6. og 7. august 2022.

For at vi tilmelder os i år, kræver det, at der på forhånd er nogle som ønsker at deltage. Vi plejer allerede at få invitation og tilmelde os i marts/april. Det er ikke nok at deltage, man skal også tage ansvar. Der er et tungt telt, der skal hentes i bil, og som man i fællesskab sætter op, og tager ned og sætter på plads igen.

Dem der ønsker at deltage, vil få til opgave at tale sammen og selv finde ud af at få udstillingen til at fungere. Hvis der ikke er et par, der på forhånd melder sig som tovholdere, skal der også mellem de tilmeldte aftales, hvem det skal være.

Deltagelse vil max. komme til at koste 400 kr. pr. deltager for medlemmer, jo flere deltagere, jo billigere vil det blive. Der skal være min. 4 deltagere, for at vi tilmelder os. Betalingen vil være så snart, der er lavet aftaler om deltagelse.

Teltet er 3 x 6 meter, så der skal deles om pladsen. Man skiftes til at tage vagten i teltet, og alle hjælper selvfølgelig med opsætning, nedtagning og flytning af teltet.

Tilmelding skal ske til hanne@aagaardjensen.dk senest 5. marts.

www.kildemarkedet.dk

 

Comments are closed.