Kildemarked 2021

Fællesudstilling på Kildemarkedet i Tisvilde den første weekend i august

Vi deltager med vores telt på årets Kildemarked i Tisvilde i weekenden den 7. og 8. august 2021.
Der er åbent lørdag kl. 12 -18 og søndag kl. 10 – 16. Vi møder dog ind tidligere, så vi kan være klar til åbningen. Vi tager først udstilling ned efter lukketid. Hvis man lader sine ting stå om natten, er det på eget ansvar. Der er vagter på pladsen, men de kan jo ikke være alle steder.

Deltagelse koster 200 kr. for medlemmerne, som skal indbetales på foreningens konto i Danske Bank:  Reg. nr. 1551    Konto nummer 10630401.
Husk at skrive navn og arrangement.

Teltet er 3 x 6 meter, så vi må deles om pladsen. Vi har plads nr. 76, se vedlagte plan. Vi må gerne køre ind på pladsen og læsse af, men bilen må ikke holde på pladsen i åbningstiden.

Alle hjælper med opsætning og nedtagning og evt. hentning og aflevering af telt. vi sætter teltet op fredag fra 19.00 –  ca. 20.30. Teltet skal hentes på gården (tæt på), hvem kan køre teltet i f.eks. en trailer eller stationcar?

Pladser bliver fordelt ved lodtrækning. Vi skiftes til at tage vagten i teltet. Vi laver vagtplan for lørdag og søndag, når vi starter lørdag. Normal skiftes vi til at passe en time af gangen….

Tovholdere Søs Friedrichsen og Gitte Larsen.

Tilmelding skal ske til tovholder Søs Friedrichsen mail  senest 18. juli.

www.kildemarkedet.dk

 

Comments are closed.