Portrætkursus 2022

Inspirerende Weekend-Portrætkursus med Carsten Krogstrup.

27. til 28. august 2022, på Kunstskolen Guldborgsund i Nykøbing Falster.

Facebook   – Guldborgsund Kunstskole

Portrættet er måske en af de vanskeligste discipliner inden for billedkunsten.
På kurset vil vi gennemgå forskellige metoder til hvordan portrætmaleri kan håndteres.
Hvordan får man de rette proportioner? Hvordan forstørres en tegning/foto via kvadreringsmetoden.
Hvordan får man de rette hudfarver og skygger – vi ser på forskellige maleres paletter og metoder!
Medbring fotos (gerne flere til at vælge imellem og gerne forstørrelser) i god kvalitet, malerredskaber, maling, lærred, lineal og lommeregner. Der er
staffelier til rådighed. Der males kun med vandbaserede farver akryl og akvarel (ikke olie).
Der vil blive lagt vægt på individuel undervisning og respons og du vil blive introduceret til såvel klassiske som de mest moderne måder at angribe
portrættet på.
Undervisningen er begge dage kl. 10-16.30 inkl. en halv times frokostpause.

Kursuspris for 12 timers undervisning inkl. overnatning i enkelt eller dobbeltværelse og morgenmad på Bellingegaard ved 10 tilmeldte kursister er kr. 1.200 pr. person, ved færre tilmeldte vil prisen blive højere.

Tilmeldingen haster – senest fredag den 15. juli 2022 til Bjarne Krasnik på mail bjarnekrasnik44@gmail.com, Ved spørgsmål kan du ringe til Bjarne på tlf. 30367555.
Der er bindende tilmelding, kursusbeløbet skal indbetales på foreningens konto reg.nr. 1551 kontonr. 10630401, umiddelbart efter du har fået at vide om du har fået en plads.

Kørsel kan vi aftale med hinanden, eventuelt kan flere køre sammen. Frokost, drikkevarer m.v. under kurset, kan eventuelt købes sammen, når vi ankommer
eller aftale inden.Tag eventuelt en madpakke med til førstedagen. Foreningen giver kaffe, te, frugt og til de morgenfriske lidt morgenmad på førstedagen.
Eventuel aftensmad kan forudbestilles på hotellet, vistnok kr. 120,00 eller der kan spises i Nykøbing inden vi kører til Bellingegaard, som ligger ca. 10 km udenfor Nykøbing. Vi har tidligere spist på restaurant Asia i midtbyen, hvor man får en kæmpe buffe til i alt kr. 178 excl. drikkevarer.
Medbring lidt godt til råhygge lørdag aften.

Vi kan fortælle, at vi tidligere har brugt Carsten Krogstrup som underviser med stor tilfredshed, og at kurset har været super i sin helhed.

Tovholdere
Elsebeth Fribo, Mette Richardy og Bjarne Krasnik

Comments are closed.